Så blev det dagen for det årlige Nisseløb i LOMS – her kan alle være med – det kræver kun en almindelig bil, en hel del opfindsomhed og godt julehumør….

Start er søndag den 28. november 2021 fra kl. 10.00-13.00 fra Rednings-Ringen, Lemvig.
Løbet bliver kørt på gode veje og i et roligt tempo. Ruten tager ca. et par timer at gennemføre, og mål er i år på Nørre Nissum Skole.

Der er en Guf pose til børnene og for de heldige, kan dagens resultater udløse en eller flere rigtigt flotte præmier, som vores rigtigt mange lokale handlende har sponsoreret – se billeder og videoer. – Vi er stolte, imponerede og taknemmelige! Uden deres hjælp kunne vi ikke

Sikker afholdelse
I 2020 blev vi nødt til at aflyse pga. C19, så i år gennemfører vi løbet på følgende C19 sikre måde:

1) Man møder op på RR i tidsrummet 10:00 til 13:00, hvor ALLE BLIVER I BILEN, kører igennem startporten og bliver tilmeldt fra bilen.
Annettes gode kaffe er desværre aflyst.

2) Derefter fortsætter man ud på ruten og sørger gerne for at holde lidt afstand til de øvrige deltagere ved posterne.

3) Ved målet på Nr. Nissum skole afleveres kontrol kortet og her kan man se præmiebordet kortvarigt, hvorefter man kører hjem. (Køkkenet er lukket pga. C19)

4) Når alle deltagere har gennemført løbet og er kørt igen, fordeles præmierne som efterfølgende bliver afleveret på din adresse (hvis vi har mulighed for det – ellers aftales nærmere)
VIGTIGT! Sørg derfor for at I har udfyldt start kortet korrekt og tydeligt med navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse.

Så på med Nissehuen og tag ungerne, naboer og venner med til en hyggelig eftermiddag.

Mange Nisseløbs-hilsner fra Wos i LOMS