Kontingent 2020

Medlemskontingent 2020:

DASU/LOMS aktivt medlem                            550,00 kr.
DASU/LOMS aktivt ungdomsmedlem           275,00 kr.
(incl. grundlicens og  AutoSport tilsendt)

DASU/LOMS almindeligt medlem                 100,00 kr.
DASU/LOMS prøvemedlem i 3 mdr.              50,00 kr.

Som aktivt medlem er der stadig en grundlicens med i prisen, og du får tilsendt bladet AutoSport ca. 6 gange årligt. Og som almindeligt medlem får du AutoSport tilsendt, men ingen licens.

Licenspriserne:

A3 – rally                                                          2.000,00 kr.
R1 – rally 1. kører                                               900,00 kr.
C1 – rally 2. kører                                               900,00 kr.
Grundlicens – Rally                                                 0,00 kr.
Grundlicens – Vejsport                                          0,00 kr.

Kørerlicenser ved DASU bliver i 2020 digitale:

Det betyder, at plastikkortet afløses af en digital licens, du kan have på din telefon, og som du også kan vælge at printe. Når du køber licensen, kan du også mod et gebyr (100 kr.) vælge at få den udstedt som plastikkort.

Er du berettiget til at få den licens, du bestiller, er den digitale licens vedhæftet den kvittering, du med det samme modtager via e-mail. Er du ikke berettiget til at få den licens, du bestiller, bliver den sendt til dig som fil vedhæftet en e-mail, når du er blevet berettiget til licensen.

Licensen forsvinder ikke, og så længe du gemmer den e-mail, hvor licensen er vedhæftet, har du altid din licens ved hånden.

Har du også bestilt en fysisk udgave af licensen – et plastikkort – kommer dette med posten cirka tre uger efter, at du har modtaget din digitale licens.

Du finder din digitale licens – eller dine digitale licenser – efter den 1. januar 2020 i DASUs medlemsportal mit.dasu.dk. Under ’Profil’ og ’Aktive licenser’ vil du til enhver tid kunne se og hente digitale versioner af dine kørerlicenser.

Ovenstående gælder ikke internationale licenser. Disse udstedes fortsat kun som fysiske licenser. Se separat nyhed om internationale licenser 2020 her International licens 2020.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du altid velkommen til at kontakte kassereren på telefon 9781 1015 eller 2441 9928.

Har du andre spørgsmål vedrørende sporten eller klubben, er du altid velkommen til at kontakte en fra bestyrelsen.

Bank: Vestjysk Bank 7730-1110670

MobilePay: 13870